-
Gegrilde ribeye met grove salsa romesco
Ribeyesteak van de grill met groene asperges en een grove salsa van paprika, zongedroogde tomaat en amandelenLees meer -
Siciliaanse tagliata met ribeye
Zomerse beefsalade in Siciliaanse stijl met dun getrancheerde ribeye, rucola, cherrytomaten, pecorino en citroenLees meer -
Chocolademousse met framboos
Chocolademousse met hazelnootcrunch, vanille-ijs en frambozen coulisLees meer -
Ribeye van de barbecue
Ribeye aan het stuk, traag gegaard en kort gegrild. Bereid met de reverse sear-techniek.Lees meer -
Espresso martini met een twist
Espresso Martini met een frisse en rokerige twist met citrustonen van Mandarine Napoleon en cardamom.Lees meer -
Tomatentartaar met mozarellacrème en basilicumolie
Vegetarische tartaat van tomaten met mozarellacrèmeLees meer -
Inktvisspiesjes van de barbecue
Geroosterde inktvistentakels met gezouten citroen, olijfjes en gerookte amandelLees meer -
Gesmoorde mosselen van de barbecue
Met pesto gesmoorde mosselen, geserveerd met tomatentoast en aioli van gepofte knoflookLees meer -
Salade van sobanoedels met meloen en groene kruiden
Noedelsalade met 2 soorten meloen, fijne groenten en een pindadressingLees meer -
Pinsa Romana met perzik
Pinsa romana van de barbecue met serranoham, burrata en gegrilde nectarinesLees meer